Nieuws


Update week 34 - zaterdag 27 augustus 2016

Liggend op de bank met een gebroken voet, blijf ik toch bezig met nieuwe ideeën die opborrelen en hoe ze uit te voeren. Omdat ik toch een aantal markten mis, heb ik besloten een megasale te houden van mijn producten om ook weer ruimte te krijgen in mijn atelier en in mijn hoofd. Pak nu je kans, want dit is echt heel bijzonder. Alleen via de webshop krijg je deze hoge kortingen, niet bij de verkooppunten.
Voorbeelden van superaanbiedingen zie je op bijgaande foto’s.
Inpakken gaat me wel goed af nu, en ik heb een scootmobiel van iemand kunnen lenen zodat ik er ook mee naar het postkantoor kan! Denk vooruit, cadeautjes voor vriendinnen/dochters/moeders want voor je het weet zitten we weer aan de pepernoten of gevulde speculaas.
Een mooi weekend allemaal, liefs Julia

Afbeelding invoegen

 Halssieraad van EUR 100,00 voor EUR 50,00

Afbeelding invoegen

Sjaal Unique van EUR 25,00 voor EUR 12,00

Afbeelding invoegen

 Broche Pioen van EUR 30,00 voor  EUR 15,00

Afbeelding invoegen

 Broche Blad van EUR 10,00 voor EUR 5,00

Afbeelding invoegen

 Broche Tulp van EUR 20,00 voor EUR 10,00

De tijd van de vesten komt er weer aan, dus ook leuk om te gebruiken als sluiting bij een loshangend vest.

Afbeelding invoegen

Armband Asymmetrisch van EUR 35,00 voor EUR 17,50

Oorbellen van EUR 20,00 voor EUR 10,00


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht geplaatst.


Reageren:


Terug naar de vorige pagina >