Nieuws


Een terugblik op 2016 - vrijdag 16 december 2016

Een terugblik op het jaar 2016 van Chic-Unique.nl.

Sinds maart jl. worden met veel succes mijn sieraden verkocht bij Artihove in Bergenschoek en bij het Arthuus in Loenen. Vanaf augustus dit jaar ook  bij een online galerie, Mix Art in Amsterdam, maar ook bij tijdelijke exposities zoals bij  Sille kunstgalerie in Oudewater.  Vanaf januari 2017 worden mijn sieraden ook tentoongesteld in Galerie Efterom in Snakkerburen op loopafstand  van Leeuwarden.

Al ruim één jaar zijn mijn "Tulpen” te vinden  in 2 musea  in Amsterdam: Tassenmuseum Hendrikje en Tulpenmuseum. In augustus begonnen we de verkoop bij Museumshop in Den Haag.

Vanaf april tot en met juli stond ik af en toe met mijn ontwerpen op vele kunstmarkten. Helaas dit jaar is anders gegaan dan gepland,  door een ongelukje zat ik met mijn voet in het gips gedurende 7 weken.

 Ik vind het belangrijk dat klanten  eerst  fysiek kennis maken met mijn sieraden, dat wil zeggen de kwaliteit van het werk zien, originaliteit, het leer voelen en ruiken , maar ook eigen ideeën uitspreken.

Ik heb dit jaar mijn website veranderd, vernieuwd en sinds april dit jaar ben ik begonnen met  een webshop.

Vanaf vandaag staan weer nieuwe sieraden op mijn shop. Ook MEGA SALE bijgevoegd. Dus neem gerust een kijkje op: Webshop

Jullie zijn allemaal mijn BESTE klanten geweest  en nog steeds  J.

Velen  van jullie zijn ook fan geworden van mijn werkJ.Daar ben ik ontzettend blij mee!

Ik zat te denken om totaal iets anders naar jullie te sturen dan een bericht  met nieuws van de afgelopen weken/dagen. Mag dat? Ik hoop het wel …

Namelijk… een paar vragen om jullie mening:

1.      Wat zou ik moeten  veranderen in mijn collectie? Denk bijv. kleurencombinaties, vormen, sluiting van sieraden, foto’s… van presentaties enz enz.

2.      Wat zou u graag meer willen zien of juist  verwijderen uit mijn webshop?

3.      Wat vind u van de  prijsstelling? Service van mijn webshop?

En ik durf te vragen om uw hulp: Uw kennissenkring bekend maken van met mijn werk Hoe?

Facebook, Instagram, Mond op mond reclame.

Waarom? Ik vind dat mijn sieraden zijn Luxe Artikelen, dus horen niet op de markten. Toch?

Ik zou graag mijn sieraden meer  willen presenteren  in  een omgeving waar ze horen…

Denk bijvoorbeeld over de kunstgaleries, schoonheidssalons, kapperszaken, massagesalons, wellness centra  of exclusieve bruids-/modeboutiques …

Stel voor: je kent eigenaren (of je hebt zelf zo’n bedrijf) en mijn vraag is:

 IS HET MOGELIJK EEN PRESENTATIE / EXPOSITIE OF ETALAGETENTOONSTELLING te doen van mijn EXCLUSIEVE SIERADEN bij een van  DEZE ZAKEN?

 Het kan bijvoorbeeld een tijdelijke expositie  zijn met  een bepaald thema(voorjaar: TULPEN, zomer, herfst, kerst), of een modepresentatie van de nieuwe collectie met speciaal ontworpen bijpassende sieraden of alles met de trouwvoorbereidingen te maken  hebben (bruidsmeisjes accessoires, haaraccessoires, sieraden bij Gelegenheidskledinggelegenheidskleding voor bruidsmoeders bijv., en enz.)

Mond op mond reclame is de beste, dat bewijst zich steeds meer. Geen enkel e internetmarketing  kan het beter.

Natuurlijk is er een kleine beloning voor diegene die een atelier/bedrijf aandragen en waar ik daadwerkelijk mijn sieraden kan laten zien.

Ik hoop zo dat jullie ALS TROUWE KLANTEN mij hier kunnen helpen/verbeteren/adviseren.

Heeft u opmerkingen/ideeën, tips of toch  andere opties… stuur gerust een bericht naar me toe.

info@chic-unique.nl of via Contact

Kritiekpunten zijn ook van harte welkom.

In afwachting van jullie reacties,

Liefs, Julia

 

Reacties:

$ 10000 pro Tag Broker fr binĪre Optionen, die Bitcoin-Zahlungen akzeptieren: http://tinyurl.com/yyue7y5f

KeithDep- 08-06-2019


Reageren:


Terug naar de vorige pagina >